Real Madridin puolustaja Nacho on laittanut jatkosopimusneuvottelunsa tauolle, kertoo Marca.

Madridin ja Nachon, 32, nykyinen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Los Blancos haluaisi käyttää diilin 12 kuukauden jatko-option, mutta pelaaja haluaa harkita vaihtoehtonsa tarkkaan ennen kuin tekee päätöksensä.

Nacho on edustanut Real Madridia yhtäjaksoisesti 11-vuotiaasta lähtien ja pelannut seuran edustusjoukkueessa lähes 300 ottelua.

Hän on saavuttanut kulttiaseman Madridin kannattajien keskuudessa, sillä vaikka hän ei ole ikinä noussut pitkiksi ajoiksi avauskokoonpanon pelaajaksi, Nacho on aina kirittänyt ja tuurannut nimekkäämpiä puolustajia ensiluokkaisella tavalla.

Kuluvalla kaudella Nacho on pelannut 11 ottelussa ja toiminut kahdesti Madridin kapteenina, mutta syyskuun jälkeen hän ei ole saanut kertaakaan yhdessä sarjapelissä yli kymmentä minuuttia peliaikaa. Antonio Rüdigerin saapuminen ilmaissiirrolla Chelseasta on pudottanut fanien suosikin entistä alemmas nokkimisjärjestyksessä.

Nacho on vuosien saatossa herättänyt kiinnostusta ympäri Eurooppaa, ja viime aikoina hänet on yhdistettu huhuissa myös Yhdysvaltojen Major League Soccerin seuroihin.