Luis Enriquen sopimus Espanjan jalkapalloliiton kanssa maajoukkuevalmentajan pestistä päättyy meneillään olevan MM-lopputurnauksen jälkeen.

Espanjan jalkapalloliitto haluaisi luonnollisesti jatkaa yhteistyötä Enriauen kanssa. 

Enrique on tehnyt maajoukkueen peräsimessä laadukasta työtä, mutta Enrique on tiettävästi kiinnostunut palaamaan seurajoukkuejalkapallon pariin. Varsinkin Atléticon on kerrottu olevan kiinnostunut palkkaamaan hänet uudeksi päävalmentajakseen, jos Diego Simeone jättää seuran kesällä.

Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales otti kantaa Enriquen tulevaisuuteen espanjalaismedialle järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Enrique on todellisen huipputason valmentaja, joka hyväksyi taloudellisesti heikon tarjouksemme ja hylkäsi rahakkaita englantilaisseurojen tarjouksia päästäkseen maajoukkueen valmentajaksi. Keskustelemme Enriquen kanssa MM-kisojen jälkeen analysoidaksemme tehtyä työtä ja hän on halutessaan täysin vapaa lähtemään muualle.

– Olen hänelle hyvin kiitollinen. Enrique uusi maajoukkueen ilmeen tuodessaan mukaan alle 20-vuotiaita pelaajia ja onnistui yhdistämään kansan maajoukkueen taakse. Mutta nämä sanat eivät tarkoita sitä, että hän lähtisi MM-kisojen jälkeen.