RB Leipzigin toppari Joško Gvardiol sanoo, että hän haluaisi pelata jonain päivänä Real Madridissa.

Gvardiol, 20, on noussut Leipzigissa Bundesliigan parhaiden keskuspuolustajien joukkoon, ja hän on esiintynyt edukseen myös Qatarin MM-kisoissa.

– Real Madrid on maailman suurin seura, joten kuka tietää, ehkä jonain päivänä voin pelata siellä. Haluaisin kyllä, sanoi Gvardiol Relevon mukaan.

– Tiedän, kuinka tärkeää se on, kun nimesi liitetään Real Madridin kaltaiseen seuraan.

Gvardiolin maajoukkuekaveri Luka Modrić on yksi Madridin luottopelaajista, mutta krotialaiskonkarin ei tarvitse luennoida topparilupaukselle erikseen Los Blancosista.

– Modrićin ei tarvitse kertoa minulle mitään Real Madridista, se ei ole tarpeen. Tiedän jo kaiken.

Madrid ei luonnollisesti ole ainoa seura, joka on yhdistettu huhuissa Gvardioliin. Hänen perässään on tiettävästi myös Chelsea, jota edustaa hänen toinen maajoukkuekaverinsa, Madridin entinen keskikenttäpelaaja Mateo Kovačić.

– Minä ja Chelsea? Suoraan sanottuna minulle ei ole hajuakaan [mitä tulevaisuudessa käy]. Minun agenttini pitää siitä huolen, sanoi Gvardiol Athleticin mukaan.

– Juuri nyt olen onnellinen Leipzigissa. Katsotaan, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Ei sitä ikinä tiedä.

– Chelsea on tietysti iso seura, ehkä menen sinne jonain päivänä. On todella mukavaa nähdä tällaisia juttuja (huhuja) varsinkin, koska Kovačić on siellä. Puhun hänen kanssaan.