Barcelona on valmis myymään Franck Kessién tammikuun siirtoikkunassa, kertoo AS.

Lehden saamien tietojen mukaan Barcelonan seurajohto on päätynyt siihen ratkaisuun, että Kessié myydään kesken kauden, jos Kataloniaan saapuu tarpeeksi kiinnostava tarjous.

Kessié siirtyi Barcelonaan kesällä vapaana agenttina, joten seura ei maksanut hänestä minkäänlaista siirtokorvausta. Sen vuoksi Barcelona on valmis myymään Kessién vain kymmenellä miljoonalla eurolla, koska se toisi seuralle pelkkää taloudellista voittoa ja lisäksi Barcelona pääsisi samalla eroon Kessién noin viiden miljoonan euron nettovuosipalkasta.

Kessié on parhaillaan loukkaantuneena. Keskikenttäpelaaja ei saanut syyskaudella juurikaan peliaikaa Xavin alaisuudessa. Varsinkin La Ligassa vastuu jäi vähäiseksi. Kessié pääsi vain kahdessa sarjaottelussa avauskokoonpanoon. Kessié sai syyskauden aikana kritiikkiä muun muassa siitä, ettei hän ole sopeutunut Barcelonan pelitapaan.

Norsunluurannikkolaispelaaja voitti viime kaudella Serie A:n mestaruuden AC Milanin riveissä.