Manchester United on kiinnostunut hankkimaan Barcelonan hyökkääjän Memphis Depayn tammikuussa, kertoo Saksan Sky Sports.

Depayn, 28, odotettiin lähtevän Barcelonasta jo viime kesänä, kun seura yritti karsia palkkakulujaan luopumalla useista pelaajistaan. Hänelle ei kuitenkaan löytynyt siirtoikkunan takarajaan mennessä ottajaa, joten Hollannin maajoukkuehyökkääjä jäi Kataloniaan.

Loukkaantumisista kärsinyt Depay jäi ennen Qatarin MM-kisoja vähäiselle vastuulle Barcelonassa, mutta hänelle ei olisi luvassa suurta roolia edes täydessä pelikunnossa.

Depayn sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kesänä, jolloin hän olisi vapaa siirtymään muualle ilman siirtokorvausta.

Sky Sportsin mukaan Barcelona on kuitenkin valmis purkamaan Depayn sopimuksen päästäkseen hänen palkkakuluistaan tammikuussa eroon, ja Manchester United on ollut jo yhteydessä hyökkääjän edustajiin.

Jos Barcelona purkaa Depayn sopimuksen, jää nähtäväksi, vaatiiko hän itselle palkkojaan jäljelle jäävistä sopimuskuukausista.

United haluaa lehtitietojen mukaan hankkia uuden hyökkääjän tammikuussa, koska se tarvitsee korvaajan Cristiano Ronaldolle, jonka kanssa seura purki sopimuksensa aiemmin tällä viikolla.

Depay sanoi MM-kisojen alussa, että hän ”ei tiedä”, mitä tammikuun siirtoikkunassa tapahtuu hänen osaltaan.

Hollantilaishyökkääjä edusti Manchester Unitedia aiemmin urallaan 1,5 vuoden ajan ennen kuin jatkoi matkaansa Lyonin kautta Barcelonaan.