Real Madrid hankki kesällä Aurélien Tchouaménin AS Monacosta.

Monet eivät osanneet odottaa, miten tärkeään rooliin Tchouaméni on noussut uudessa seurassaan.

Casemiro lähti elokuussa Manchester Unitediin ja Tchouaméni nousi brasilialaisen paikalle avauskokoonpanoon. Tchouaméni pelasi vahvan syyskauden Real Madridissa ja on Ranskan A-maajoukkueen avauskokoonpanon pelaaja MM-lopputurnauksessa.

Tchouaméni kertoi Le Parisienin haastattelussa neuvotelleensa kesällä myös Liverpoolin kanssa. Lopulta valinta oli helppo.

– Ensimmäinen seura, joka otti minuun yhteyttä, oli Liverpool. Neuvottelimme. Myöhemmin tuli Real Madrid ja kaikki muuttui. Pääni sisällä kaikki oli selvää. Se oli Real Madrid tai ei mitään. Real Madrid on maailman suurin seura. Jos haluat saavuttaa suuria asioita ja tehdä historiaa urheilulajissasi, ei siihen ole parempaa paikkaa kuin Real Madrid. Sen vuoksi en epäillyt sitä sekuntiakaan.

– Sanoin agentilleni, että myy minut Real Madridiin. Sanoin hänelle, että tee kaikkesi sen eteen niin pitkään kuin he ovat kiinnostuneet minusta. Olin valmis siirtoon. Olin jo tehnyt päätökseni, kun PSG osoitti kiinnostuksensa, vaikka se tekikin minut onnelliseksi.