Espanjan MM-urakka käynnistyy keskiviikkona Costa Ricaa vastaan pelattavalla ottelulla.

Real Madridia edustava Marco Asensio on mukana Espanjan MM-kisajoukkueessa.

Marca haastatteli Asensiota, joka otti kantaa tulevaisuuteensa Real Madridissa. Asension nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ole allekirjoittaneet toistaiseksi jatkosopimusta. Asensio on jäänyt Carlo Ancelottin alaisuudessa hyvin pienelle vastuulle. Asensio pelasi syyskaudella alle 430 minuuttia Real Madridin paidassa.

– Nyt on puhuttu siitä, että Real Madrid olisi muuttamassa mielipidettään jatkoni suhteen, mutta olen aina yrittänyt antaa itsestäni kaiken ja myöhemmin näemme, mitä tapahtuu. Kaikki ei riipu minusta, sillä myös Real Madrid on osallisena päätöksessä. MM-kisojen jälkeen teemme päätöksen tulevaisuudestani. Haluanko jatkaa Real Madridissa? Toivottavasti se onnistuu. Olen ollut seurassa todella onnellinen ja toivottavasti voin jäädä vaikka kymmeneksi vuodeksi, Asensio totesi.

Asension pääseminen Espanjan MM-kisajoukkueeseen ei ollut suinkaan itsestäänselvää, sillä pelaaja on jäänyt niin pienelle peliajalle Real Madridissa. MM-kisakutsu oli Asension suuri tavoite.

– Kyllä. Olen todella onnellinen voidessani olla täällä. Tämä oli pitkään tavoitteeni ja on suuri ilonaihe olla mukana joukkueessa. Olen tehnyt paljon töitä seurajoukkueessani. Luis Enrique antoi minulle mahdollisuuden ja onnistuin käyttämään sen. Nyt olen onnellinen ja odotan innoissani avausottelua.