Eden Hazard on edustanut Real Madridia kolmen ja puolen vuoden ajan, mutta Hazard haluaisi todennäköisesti unohtaa koko Real Madrid -uransa.

31-vuotias Hazard ei ole missään vaiheessa noussut Real Madridin avainpelaajaksi ja saa peliaikaa lähinnä Belgian A-maajoukkueessa.

Ensimmäiset kaksi kautta menivät pilalle loukkaantumisen vuoksi ja sittemmin Hazard on jämähtänyt penkille Carlo Ancelottin alaisuudessa. Hazard pelasi viime kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä noin 900 minuuttia ja tällä kaudella peliaika on jäänyt vain 229 minuuttiin.

Real Madrid voitti viime kaudella Mestarien liigan, mutta Hazard pelasi UCL-taipaleen aikana vain 83 minuuttia. Hazard pelasi neljännesvälierien avausosassa PSG:tä vastaan kahdeksan minuuttia. Ne jäivät ainoiksi minuuteiksi pudotuspeleissä. Hazardin mukaan hän ei voittanut Mestarien liigaa, vaikka joukkue kruunattiinkin mestariksi.

– Mielestäni en voittanut Mestarien liigaa. Pelasin joissain otteluissa ja pääsin kentälle neljännesvälierissä Pariisissa, mutta kuten La Ligassakin, niin en tuntenut olleeni osallisena, Hazard totesi L’Équipelle.

Hazardin mukaan hän ei juurikaan keskustele Ancelottin kanssa.

– Chelseassa olin aina paras. Real Madridissa pelasin joitain hyviä otteluita Zinédine Zidanen alaisuudessa. Puhuimme paljon, kun hän lähti Real Madridista. Hän oli surullinen puolestani siitä, ettei tämä ole sujunut suunnitelmien mukaan. Ancelottin kanssa en puhu paljoakaan. Puhuimme viisi minuuttia ennen kauden alkua. En ole koskaan puhunut paljon valmentajien kanssa. En ole pelaaja, joka menee puhumaan valmentajalle ja kertomaan, mitä hänen pitää tehdä.