Barcelonan syömähampaan Robert Lewandowskin on ollut vaikea hyväksyä Espanjan liigan määräämää kolmen ottelun pelikieltoa.

Lewandowski sai kaksi keltaista korttia Barcelonan viimeisessä ottelussa, Osasunaa vastaan, ennen MM-taukoa. Erotuomari Jesús Gil Manzano antoi niistä jälkimmäisen puolen tunnin kohdalla, kun Lewandowski esti David Garcíaa hyppäämästä pääpalloon.

Poistuessaan kentältä Lewandowski naputti nenäänsä etusormella ja osoitteli peukalolla Manzanoa. Ele tulkittiin vihjailuksi, että tämä olisi ollut huumeen vaikutuksen alaisena.

– Mielestäni se [pelikielto] on liian pitkä. Ele ei ollut suunnattu tuomarille vaan vaihtopenkille. Toivon, että valitus menee läpi, sanoi Lewandowski ennen perjantai-illan ryhmäharjoituksia. Hän on parhaillaan Dohassa Puolan maajoukkueen matkassa ja valmistautuu huomenna sunnuntaina alkaviin Qatarin MM-kisoihin.