La Liga on antanut Robert Lewandowskille kolmen ottelun pelikiellon.

Lewandowski sai punaisen kortin viime viikolla pelatussa Osasuna-ottelussa.

La Ligan mukaan Lewandowski käyttäytyi ulosajonsa jälkeen epäkunnioittavasti tuomareita kohtaan näyttäen muun muassa käsimerkkejä. Punaisesta kortista seurasi yhden ottelun pelikielto ja epäkunnioittava käytös toi kahden ottelun lisäpelikiellon.

Barcelonalle Lewandowskin kolmen ottelun pelikielto on suorastaan surkea uutinen, sillä huippukärki ei pelaa La Ligassa Espanyolia, Atléticoa ja Betisiä vastaan. Eli puolalaishyökkääjä jää sivuun Barcelonan derbystä, eikä pääse kentälle kärkiotteluissa Atléticoa ja Betisiä vastaan.

Uransa viime viikolla lopettanut Gerard Piqué sai neljän ottelun pelikiellon. La Ligan mukaan Piqué käyttäytyi niin ikään epäkunnioittavasti tuomareita kohtaan. Piqué seurasi ottelun penkin puolelta ja sai tauolla punaisen kortin.