Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli liikuttunut entisen suojattinsa Zlatan Ibrahimovicin kunnianosoituksesta häntä kohtaan.

Nykyisin AC Milania edustava Ibrahimovic, 41, pelasi Ancelottin, 63, alaisuudessa Paris Saint-Germainissa kaudella 2012-13, jonka aikana hän paukutti Ranskan suurseuralle 46 ottelussa yhteensä 35 osumaa ja 18 maalisyöttöä.

Ancelottia haastateltiin hiljattain Rai 3 -kanavan Che tempo che fa -ohjelmassa, jossa näytettiin Ibrahimovicin videoterveinen italialaisluotsille.

– Hei Carlo, onnittelut siitä, mitä olet tehnyt ja mitä olet voittanut. Olet ykkönen, minulla oli onnea saada sinut valmentajaksi, mutta myös sinulla oli onnea, kun sait valmentajana minut, sanoi Ibrahimovic Football Italian mukaan.

– Tärkein onni oli kuitenkin tutustua siihen ihmiseen, joka olet, ja siksi sanon sinulle, että ihmisenä olet vielä parempi kuin valmentajana.

– Rakastan sinua, mutta älä enää sano minulle, ettet ole rikas ja että minun on lainattava sinulle rahaa, koska nyt sinullakin on hyvä tilanne!

Football Italian mukaan Ancelotti liikuttui kyyneliin entisen Barcelona-hyökkääjän viestistä ja ylisti itsekin ruotsalaiskonkaria.

– Ylimielisyyden naamion takana on suuri ammattilainen ja suuri altruisti. Zlatan oli yksi niistä harvoista valmentamistani pelaajista, jotka nauttivat enemmän syöttämisestä kuin maalin tekemisestä, Pariisissa se oli niin. Hän on loistava pelaaja ja hänellä on loistava luonne.

Voit katsoa videon Ibrahimovicin tervehdyksestä alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ!