Paris Saint-Germainin toppari Sergio Ramos myöntää, että hän on pettynyt jäätyään Espanjan MM-kisajoukkueen ulkopuolelle.

Real Madridin entinen kapteeni on pelannut Espanjan A-maajoukkueessa 180 kertaa, useammin kuin kukaan muu, mutta hänen viimeisin maaottelunsa oli maaliskuussa 2021.

Ramos oli edellisen maaottelunsa jälkeen pitkään loukkaantuneena, mutta tällä kaudella hän on pelannut viidenneksi suurimmat minuutit kaikista PSG:n pelaajista. Espanjan päävalmentaja Luis Enrique jätti kuitenkin Ramosin valitsematta kisaryhmäänsä.

– Viime kausi oli vaikea loukkaantumisten sekä uuteen seuraan ja kaupunkiin sopeutumisen vuoksi. Omistin itseni, ruumiini ja sieluni toipumiselle ja sille, että voin taas tuntea itseni sellaiseksi kuin olen aina tuntenut, niiden tavoitteiden ja kunnianhimon ohjaamana, jotka ihminen aina asettaa itselleen, kommentoi Ramos Instagram-tilillään.

– Onneksi voin sanoa, että tällä kaudella tunnen taas olevani oma itseni ja nautin jälleen jalkapallosta ja pelaan hienossa seurassa Pariisin kaltaisessa hienossa kaupungissa.

– MM-kisat? Se oli tietysti yksi niistä suurista unelmista, jotka halusin toteuttaa. Se olisi ollut viides [MM-turnaukseni], mutta valitettavasti joudun katsomaan sen kotona.

– Se on rankkaa, mutta aurinko nousee silti aamulla. En muuttaisi itsestäni mitään. En mentaliteettiani. En intohimoani. En sitoutumistani, ponnistelujani, omistautumistani. Ajattelen jalkapalloa 24 tuntia päivässä.