Real Madridin toppari Antonio Rüdiger sanoo, että myös Barcelona oli hänen perässään.

Saksan A-maajoukkueessa 54 kertaa esiintynyt Rüdiger, 29, siirtyi Madridiin viime kesänä Chelseasta, jossa hänen sopimuksensa loppui viime kauteen.

Rüdiger oli sopimustilanteensa takia saatavilla ilman siirtokorvausta, mikä teki huippupuolustajasta entistä houkuttelevamman vaihtoehdon suurseuroille. Hänellä oli kuitenkin mielessään vain kaksi vaihtoehtoa.

– Tietysti oli muitakin seuroja [jotka halusivat minut], mutta harkitsin vain kahta, Chelseaa ja Real Madridia, kommentoi Rüdiger AS:lle.

– He (Barcelona) koputtivat oveeni, mutta se ei ollut minulle vaihtoehto.

– En edes unelmoinut Madridista, koska se vaikutti saavuttamattomalta asialta. Jos mietitään, ketä kaikkia täällä on pelannut… Zinedine Zidane, Ronaldo, Cristiano Ronaldo. Siitä oli vaikea kieltyätyä, kun tarjottiin mahdollisuutta pelata Luka Modricin, Toni Kroosin ja Karim Benzeman kanssa.