Barcelonan uusi tähti Pedri paljastaa Andrés Iniestalta saamansa tärkeän neuvon.

19-vuotiasta Espanjan maajoukkuepelaajaa on verrattu paljon esikuvaansa Iniestaan.

Pedri kutsuttiin tällä viikolla mukaan uransa ensimmäisiin MM-kisoihin. Keskikenttäpelaaja myöntää hakeneensa uraohjeita Iniestalta sosiaalisen median kautta.

– Olen puhunut hänen kanssaan. Emme ole koskaan tavanneet henkilökohtaisesti, mutta olemme puhuneet muutaman kerran Instagramissa. Kun olin loukkaantunut, hän kehoitti minua pysymään rauhallisena ja toipumaan, Pedri kertoi Marcalle.

– Hän neuvoi minua pitämään huolta itsestäni ja olla kiinnittämättä huomiota ihmisten mielipiteisiin, jotka yrittävät verrata sinua johonkin toiseen. Joskus he laittavat sinut vaikeisiin tilanteisiin. Sinun täytyy vain pysyä tyynenä ja nauttia jalkapallosta.

LUE MYÖS!