Héctor Bellerín siirtyi elokuussa vapaana agenttina Barcelonaan.

Laitapuolustaja on kuitenkin jäänyt syyskaudella pienelle peliajalle Xavin alaisuudessa. Bellerín on pelannut La Ligassa ja Mestarien liigassa yhteensä reilut 320 minuuttia.

Bellerín oli syys-lokakuussa noin kolme viikkoa sivussa lihasvamman vuoksi. Bellerín on päässyt La Ligassa vain kerran avauskokoonpanoon. Mestarien liigassa Xavi on nimennyt puolustajansa kahdesti avaukseen, mutta Barcelonalla ei ollut kummassakaan ottelussa mitään panosta.

27-vuotiaan oikean laitapuolustajan nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Calciomercaton mukaan AS Roma on kiinnostunut Bellerínistä ja haluaisi hankkia hänet tammikuun siirtoikkunassa. AS Roman päävalmentaja José Mourinho haukkui julkisesti pelaajansa Rick Karsdorpin aiemmin tällä viikolla ja seura yrittää päästä Karsdorpista eroon. AS Roma kaavailee Bellerínistä Karsdorpin korvaajaa.