Betis ja Sevilla kohtasivat toisensa sunnuntai-iltana kauden ensimmäisessä Sevillan derbyssä, eli derbi sevillanossa. Ottelu päättyi 1-1 -pistejakoon.

Lähtökohdat derbyyn olivat poikkeukselliset. Betis lähti paikallisotteluun peräti 13 pisteen etumatkalta. Sevilla on pelannut suorastaan järkyttävän syyskauden ja on sarjataulukossa 17. sijalla tasapisteissä putoamisviivan alapuolella olevien Celtan ja Cádizin kanssa.

Sunnuntainen derby oli kiihkeä. Ottelussa nähtiin peräti kolme suoraa punaista korttia. Sevillan Gonzalo Montiel sai punaisen kortin 38. minuutilla taklattuaan törkeästi Betisin Álex Morenoa. Seitsemää minuuttia myöhemmin Betis-tähti Nabil Fekir sai niin ikään suoran punaisen kortin huidottuaan Papu Gómezia päähän. Toisen jakson alussa Borja Iglesias sai punaisen kortin astuttuaan Joan Jordánin kantapäälle.

Derbyn ensimmäinen maali syntyi juuri ennen taukoa. Minuuttia aiemmin kentälle vaihdettu Jesús Navas ohjasi pallon epäonnisesti omaan maaliin. Sevilla tasoitti ottelun kymmenisen minuuttia ennen loppua Nemanja Gudeljin hienolla laukauksella.