Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparit arvottiin maanantaina.

Ensimmäiseen pudotuspelikierrokseen osallistuvat Eurooppa-liigan lohkoissaan toiseksi sijoittuneet ja Mestarien liigan lohkoissaan kolmanneksi sijoittuneet joukkueet. Eurooppa-liigan lohkovoittajat etenivät suoraan neljännesvälieriin.

La Ligasta mukana arvonnassa olivat Barcelona ja Sevilla, jotka jäivät kolmanneksi UCL-lohkoissaan. Barcelona kohtaa Manchester Unitedin ja Sevilla PSV:n. Real Sociedad ja Betis etenivät UEL-lohkovoittajina neljännesvälieriin, eivätkä siten osallistu tälle pudotuspelikierrokselle.

Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparit

Barcelona-Manchester United
Sevilla-PSV

Juventus-Nantes
Sporting-Midtjylland
Shakhtar Donetsk-Rennes
Ajax-Union Berlin
Bayer Leverkusen-AS Monaco
RB Salzburg-AS Roma