Eden Hazard ei kuulu Carlo Ancelottin tai Real Madridin seurajohdon suunnitelmiin.

Se on ollut selvää jo pitkään. Hazard on jäänyt kunnossa ollessaan hyvin pienelle vastuulle Ancelottin alaisuudessa. 31-vuotias Hazard on pelannut syyskaudella alle 230 minuuttia.

Hazard on edustanut Real Madridia kolmen ja puolen vuoden ajan siirryttyään seuraan Chelseasta yli 120 miljoonalla eurolla kesällä 2019. Hazard on epäonnistunut pahemman kerran Real Madridissa. Ensimmäiset kaksi kautta menivät pilalle pitkälti loukkaantumisten vuoksi ja sen jälkeen Hazard ei ole kyennyt voittamaan Ancelottin luottamusta.

Marcan saamien tietojen mukaan Real Madrid on valmis myymään Hazardin – tapahtui se sitten tammikuussa tai ensi kesänä. Hazard tiedostaa sen, mutta ei ole samaa mieltä seurajohdon kanssa. Hazard ei ole edelleenkään muuttanut mielipidettään ja haluaa jäädä Real Madridiin, vaikka peliaika on olematonta.

Seurajohto toivoo Hazardin pelaavan hyvät MM-kisat herättääkseen kiinnostusta siirtomarkkinoilla, mutta Hazardin myyminen on hyvin vaikeaa, sillä pelaaja tienaa suorastaan valtavaa palkkaa.