Atléticon vaikeudet saivat jatkoa sunnuntaina, kun se jäi kotikentällään 1-1 -tasapeliin Espanyolin kanssa.

Atlético pääsi pelaamaan miesylivoimalla yli tunnin ajan Leandro Cabreran punaisen kortin myötä, mutta onnistui vain kertaalleen maalinteossa lukuisista paikoistaan huolimatta. Atlético laukoi ottelussa jopa 27 kertaa. Luku on Atléticon suurin La Ligassa yli puoleentoista vuoteen.

Atléticolle kyseessä oli jo neljäs peräkkäinen ottelu ilman voittoa. Vajaalla pelannut Espanyol siirtyi tunnin kohdalla johtoon, kun Sergi Darder onnistui maalinteossa. Penkiltä kentälle tullut João Félix tasoitti ottelun vartti ennen loppua.

Aiemmin tällä viikolla Atlético hävisi Portolle Mestarien liigassa ja jäi lohkonsa viimeiseksi.

OptaJose

@OptaJose
27 - El @Atleti ha hecho 27 remates totales en este partido ante el Espanyol, su registro más alto en un encuentro en todas las competiciones desde febrero de 2021 ante el Levante (28). Bombardeo.