Atlético on asettanut João Félixin myyntiin, kertoo SER.

Lähteen mukaan Atlético on valmis kuuntelemaan tarjouksia Félixistä jo tammikuun siirtoikkunassa. Atlético jäi Mestarien liigan lohkossaan viimeiseksi ja menetti siten suuren määrän rahaa, joten seuran on lähtökohtaisesti myytävä pelaajiaan tammikuussa.

Atléticon seura- ja valmennusjohto on kokonaisuudessaan pettynyt Félixiin, joka ei ole kyennyt kolmen ja puolen vuoden aikana vastaamaan hänelle asetettuihin korkeisiin odotuksiin.

SER kertoo ainakin Manchester Unitedin olevan edelleen kiinnostunut Félixistä. Manchester United oli Félixin kintereillä kesällä, mutta silloin Atlético ei halunnut myydä pelaajaansa.

126 miljoonaa euroa maksanut Félix on pudonnut syyskaudella penkkimieheksi Atléticossa. Kauden avausottelussa syntyi kolme maalisyöttöä, mutta sittemmin on ollut hyvin hiljaista. Félix teki viime viikonloppuna ensimmäisen maalinsa yli puoleen vuoteen.