Gerard Piqué ilmoitti torstaina lopettavansa pelaajauransa.

Piqué pelaa lauantaina uransa viimeisen ottelun, kun Barcelona kohtaa Almerían La Ligassa. Ottelu pelataan Camp Noulla. Lue lisää täältä.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta otti kantaa tuoreeseen uutiseen Barcelonan omalla TV-kanavalla. Laportan mukaan osapuolet olivat jo keskustelleet pitkään Piquén uran päätöksestä.

– Olimme puhuneet tästä jo viime kuukausina ja viime aikoina puhuimme siitä intensiivisemmin. Meillä oli yhteisiä mielipiteitä, mutta jätimme päätöksen Gerardille. Hän on aina esimerkki barcelonismosta ja se, mitä hän teki, on todellista barcelonismoa. Piqué teki hyvin tunteikkaan videon, jossa näemme hänen barcelonismon, ja miten hän tuo sitä esiin lapsilleen. Piqué on voittanut urallaan kaiken ja on osa Barcelonan logoa. Hän on aina esimerkki kannattajillemme.

Piqué ei halunnut järjestää lehdistötilaisuutta. Laporta kunnioitti Piquén toivetta.

– Teemme, mitä Piqué haluaa, koska haluamme hänen tuntevan olonsa mukavaksi. Hän on suuri persoona ja teemme Piquén kanssa yhteistyötä, jotta tämä lopettamisprosessi olisi mahdollisimman barcelonamainen, koska rakastamme Barcelonaa ja Gerard on osoittanut sen. Yhteisymmärrys sopimuksen purkamisesta ei ole vielä valmis, mutta voin sanoa sen, että Gerard on ehdottomasti valmis auttamaan seuraa, sillä hän ymmärtää tilanteemme La Ligan palkkakaton suhteen.

LUE LISÄÄ: Cope: Uransa lopettavalta Gerard Piquéltä upea ele Barcelonalle

Gerard Piqué lopettaa uransa – Carles Puyol: ”Olen shokissa”

Marca: Tämän vuoksi Gerard Piqué lopettaa uransa kesken kauden