Atléticon syyskausi on sujunut heikosti.

Seura jäi viimeiseksi Mestarien liigan lohkossaan, eikä siten pelaa keväällä edes Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. La Ligassa Atlético on kolmantena, mutta sarjakärki Real Madrid on karannut yhdeksän pisteen päähän.

Mestarien liigan suuri epäonnistuminen oli luonnollisesti kova takaisku niin joukkueelle kuin valmennus- ja seurajohdollekin.

Madridilaismedian mukaan Atléticon seurajohto on osoittanut tukensa Diego Simeonelle.

Seurajohto seisoo tuttuun tapaan sataprosenttisesti Simeonen takana. AS:n saamien tietojen mukaan seurajohdon mielestä Simeonen näytöt ja saavutukset ovat niin valtavat, että luotsilla on varaa epäonnistumisiinkin. Seurajohto ei ole missään vaiheessa harkinnut antavansa Simeonelle potkuja. Simeonen nykyinen sopimus Atléticon kanssa päättyy kesällä 2024.

Seurajohdon jokavuotinen tavoite on edetä Mestarien liigaan, ja joukkueen on oltava La Ligan neljän parhaan joukossa. Atléticon on myös taisteltava Copan voitosta.