Real Madrid voitti Celticin keskiviikkona 5-1 Mestarien liigan lohkovaiheen päätöspelissään.

Madridille vihellettiin pilkku käytännössä sen ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestä, kun Federico Valverden veto pysähtyi Moritz Jenzin käteen. Vetovastuun otti Luka Modric, joka laittoi pelivälineen satavarmasti sisään.

Ottelua oli takana vajaat 20 minuuttia, kun Los Blancosille annettiin taas rangaistuspotku. Rodrygo Goes leikkasi boksissa kohti keskustaa ja veti, mutta tällä kertaa kudin tiellä oli Matt O’Rileyn käsi. Rodrygo meni itse pallon taakse ja sijoitti sen vasempaan alakulmaan.

Peliä ehdittiin jatkaa vain muutama minuutti, kunnes myös Celtic sai pilkun, kun Ferland Mendy kamppasi Liel Abadan rangaistusalueella. Tällä kertaa vetovuorossa oli Josip Juranovic, mutta hänen kutinsa ei suuntautunut riittävästi nurkkaan, ja Thibaut Courtois torjui.

Toista jaksoa oli takana vain viisi minuuttia, kun Madrid osui jo kolmannen kerran. Valverden syöttö laidalle oli karata liian pitkälle, mutta Dani Carvajal sai vielä keskitettyä maalille ja Marco Asensio latasi pallon sisään suoraan syötöstä.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Los Blancos hautasi Celticin viimeisetkin haaveet maan alle. Valverden nappikeskitys löysi maalin edustalta Vinícius Júniorin, joka ohjasi pallon verkkoon.

Valverde pääsi itsekin maalin makuun 71. minuutilla, kun hän pamautti Lucas Vázquezin syötöstä kierteisen kudin takanurkkaan.

Celtic sai kavennuksensa, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä reilut viisi minuuttia. Jota paukutti itse hankkimansa vapaapotkun komeasti ylänurkkaan.

Real Madrid oli varmistanut jatkopaikkansa jo ennen keskiviikon ottelua, mutta voiton myötä Los Blancos etenee pudotuspeleihin lohkovoittajana.