Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että laitahyökkääjä Marco Asensio oli keskiviikkona ottelun paras pelaaja, kun Los Blancos kaatoi Celticin Mestarien liigassa 5-1.

Asensio, 26, viimeisteli yhden maalin ja oli mukana alustamassa Madridin avausosumaa.

Hänen tulevaisuudestaan on käyty viime aikoina runsaasti keskustelua, sillä Asension sopimus päättyy ensi kesänä, ja hän on saanut varsin vaihtelevasti peliaikaa. Tämän kauden La Ligassa hän ei ole päässyt kertaakaan avauskokoonpanoon, mutta kahdessa viimeisimmässä Mestarien liigan ottelussa Asensio on tahkonnut täydet minuutit.

– Hän oli ottelun paras pelaaja. Hän pelasi hyvin yhteen [Federico] Valverden kanssa. Hän oli vahva ja tehokas. Paras, kehui Ancelotti Marcan mukaan.

– Hänellä oli hyvä asenne, kun hän ei päässyt pelaamaan aiemmin. Minulla ei ollut epäilyksiä hänen suhteen, mutta pelaajalla voi negatiivinen tai positiivinen asenne, jos hän ei ole tyytyväinen. Hän (Asensio) valitsi positiivisen asenteen.