Barcelona pelasi tiistaina Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisen ottelun voitettuaan vieraskentällä Viktoria Plzeňin 4-2.

Ottelussa ei ollut mitään panosta, sillä Barcelona oli menettänyt mahdollisuutensa päästä Mestarien liigan pudotuspeleihin ja samalla varmistanut lohkon kolmannen sijan. Viktoria Plzeň oli varmuudella lohkojumbo.

Kesällä Barcelonaan vapaana agenttina siirtynyt Franck Kessié loukkaantui tiistaisessa ottelussa. Kessié sai lihasvamman ja joutui jättämään kentän tunnin pelin jälkeen. Sportin ja AS:n mukaan Kessié kärsii suuresta repeämästä vasemmassa jalassaan, ja se pitäisi pelaajan sivussa pelikentiltä ainakin puolentoista kuukauden ajan. Kessié käy keskiviikkona tarkemmissa tutkimuksissa, joissa vamman todellinen laatu selviää.

Kessién edustama Norsunluurannikon A-maajoukkue ei selviytynyt MM-lopputurnaukseen.