Barcelona ja AC Milan ovat ykkössuosikit Chelsean keskikenttäpelaajan Jorginhon seuraavaksi joukkueeksi, kertoo Diario Sport.

Italian A-maajoukkueessa 46 kertaa esiintyneen Jorginhon, 30, sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kesänä, joten hän on tuolloin saatavilla ilman siirtokorvausta, ellei hän solmi uutta diiliä lontoolaisten kanssa.

Potentiaalinen ilmainen siirto houkuttelee sekä Barcelonaa että AC Milania. Barcelona on kuitenkin pahasti alakynnessä, jos Jorginho päättää seuraavan seuransa sen perusteella, mistä hän saa eniten liksaa.

Englannissa maksetaan tunnetusti todella isoja summia pelaajille, ja Milan taas voi houkutella Jorginhoa Italian kevyemmällä verotuksella.

Barcelonan olisi luultavasti karsittava ensin palkkakulujaan ja toivottava, että Jorginho haluaisi siirtyä ennemmin Espanjaan.