Atléticon urakka Mestarien liigan lohkovaiheessa päättyi suureen epäonnistumiseen, kun se hävisi tiistaina Portolle 1-2.

Sen myötä Atlético jäi lohkossaan viimeiseksi, eikä siten päässyt edes Eurooppa-liigaan.

Atlético voitti lohkovaiheessa vain yhden ottelun ja kuudesta ottelusta tuloksena oli vaivaiset viisi pistettä.

Antoine Griezmann sanoi suorat sanat tiistaisen tappion jälkeen.

– Emme ansaitse päästä Mestarien liigan neljännesvälieriin tai Eurooppa-liigaankaan. Se on vain niin. Jos kykenet voittamaan vain yhden ottelun lohkovaiheessa, niin tulos on tämä. Nyt on aika tehdä töitä, sulkea suu ja taistella.

– Meillä ei ole mitään sanottavaa kannattajille. Kiitän heitä siitä, mitä he tekevät kotona ja vieraissa. Kuulemme heidät. He eivät ansaitse tätä.

Griezmannin mukaan koko joukkue on Diego Simeonen takana ja puolustaa valmentajaa.

– Olemme epämukava joukkue vastustajille, jos uskomme niin, katsomme kaikki samaan suuntaan ja seuraamme valmentajaa. Tämä on Atlético. Olemme Atléticossa, koska haluamme pelata Mestarien liigassa ja olla osa tätä seuraa. Täällä on tehtävä töitä ja taistella. Sen, joka ei halua tehdä niin, on lähdettävä täältä. Seuraamme hänen käskyjään. Meille on kunnia pelata hänen alaisuudessaan ja olla tässä seurassa. Se on myös osoitettava.