Belgian päävalmentaja Roberto Martinez sanoo, että hän ei ole huolissaan Real Madridin laitahyökkääjän Eden Hazardin painosta.

Hazardin, 31, ammattimaisuus on kyseenalaistettu siitä lähtien, kun hän siirtyi kesällä 2019 Madridiin Chelseasta 115 miljoonalla eurolla.

Belgialaistaituri on kärsinyt jatkuvasti ailahtelevaisuudesta ja loukkaantumisista, ja lehtiväitteiden mukaan hän on ollut ajoittain ylipainoinen.

Martinezin mukaan Hazardin painoa kommentoiminen on laiskaa kritisoimista.

– Eden Hazardilla voi olla huonoja pelejä ja hetkiä, jolloin hän ei ole parhaimmillaan. Ihmiset sanovat, että se johtuu hänen vartalonsa muodosta, että hänellä on liikaa rasvaa. No hänellä on saman verran rasvaa kropassaan, kun hän ratkaisee pelejä.

– Täytyy ymmärtää, että kyseessä on lahjakkuuteen perustuva pelaaja eikä fyysisyyteen perustuva pelaaja. Hänen vahvuutensa on vastustajien haastaminen yksi vastaan yksi -tilanteissa.

– Jos hän ei pelaa hyvin, niin helppo ja laiska kommentti on, että hän ei ole niin laiha tai urheilullinen kuin hänen pitäisi olla. Minusta se on epäolennainen kommentti, ja pidän sitä laiskana kommenttina. Edenillä voi olla hyviä ja huonoja pelejä, mutta hänen vartalonsa on aina samassa kunnossa.