Sevillan keskikenttäpelaaja Isco ei voi pelata ensi sunnuntaina paikallispelissä Real Betisiä vastaan, sillä hän on pelikiellossa.

Iscon, 30, korttitili tuli täyteen lauantaina, kun hän sai varoituksen 0-1-tappiossa Rayo Vallecanoa vastaan.

Hän on ehtinyt pelata Sevillan riveissä vasta 11 sarjaottelua, mutta hänellä on jo viisi keltaista korttia. Maalitiliään hän ei ole noissa peleissä vielä avannut, mutta maalisyöttöjä hänelle on kirjattu kaksi. Mestarien liigassa Isco viimeisteli ensimmäisen osumansa Sevillalle viime viikolla FC Kööpenhaminaa vastaan.

Isco siirtyi Sevillaan viime kesänä Real Madridista, jossa hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen. Hän pelasi Los Blancosissa yli 350 ottelua ja voitti Madridissa lukuisia pokaaleja, mutta jäi viime kausina vähäiselle vastuulle.

Sunnuntain paikallisottelu Betisiä vastaan olisi ollut Iscon ensimmäinen Derbi Sevillano.

Sevilla on 12 ottelun jälkeen La Ligassa vasta 17. sijalla, ja se tipahtaa putoamisviivan alapuolelle, jos Getafe välttää maanantaina tappion Elcheä vastaan. Betis taas porskuttaa La Ligassa neljäntenä.