Sevillan laitahyökkääjä Lucas Ocampos saattaa palata tammikuussa lainapestiltään Ajaxista, kertoo Mundo Deportivo.

Ocampos, 28, siirtyi täksi kaudeksi lainalle Ajaxiin, jolla on sopimuksessa 16 miljoonan euron ulosostoklausuuli mukana.

Argentiinalaistaituri on kuitenkin jäänyt todella vähälle vastuulle Amsterdamissa. Ocampos on pelannut kuudessa ottelussa, mutta päässyt vain kerran avauskentälliseen. Kolme viimeisintä sarjaottelua hän on istunut kokonaan vaihtopenkillä.

MD:n mukaan lainadiilin purkaminen riippunee siitä, pääsevätkö seurat sen taloudellisista ehdoista sopuun. Ajax on maksanut Sevillalle neljä miljoonaa euroa Ocamposin lainapestistä, mutta se saattaa haluta ainakin osan summasta takaisin, jos hän palaa jo kesken kauden Sevillaan.

Ocamposin ja Sevillan sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Joukkuetta valmentaa nykyisin hänen maanmiehensä Jorge Sampoli, joka ei ollut Sevillan puikoissa vielä kesällä, kun Ocampos lähetettiin lainalle.