Fede Valverde siirtyi Peñarolista Real Madridin organisaatioon kesällä 2016.

Ensimmäinen kausi sujui B-joukkue Castillassa, ja sieltä matka jatkui lainalle Deportivoon. Valverde on pelannut Real Madridin edustusjoukkueessa kesästä 2018 lähtien.

DirecTV haastatteli Valverdea, joka kertoi ensimmäisistä harjoituksistaan Real Madridin edustusjoukkueessa.

– Olin hermostunut ja nolostunut. Mietin, etten kenties ollut oikeassa paikassa ja tunsin itseni muita huonommaksi. En tiennyt, olinko riittävän hyvä, mutta loppujen lopuksi uskon sen, kun olen voittanut niin paljon pokaaleja. Se on hieno tunne. Tunnen olevani osa joukkuetta ja olen osoittanut olevani tarpeeksi hyvä.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on kehunut Valverdea jatkuvasti mediassa. Valverde on vastannut huutoon ja tehnyt syyskaudella jo seitsemän maalia.

– Hän on aina tukenut minua. Ancelotti kertoi minulle, kun en tehnyt asioita hyvin. Hän on halunnut peluuttaa minua ja saada minut osoittamaan olevani valmis siihen, mitä hän minusta halusi.