Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique on nimennyt 55 pelaajaa sisältävän alustavan joukkueensa MM-lopputurnaukseen.

Alustavaa joukkuetta ei ole julkaistu medialle, mutta Marca on saanut sen silti käsiinsä. Lehti ei julkaissut sitä kokonaisuudessaan, mutta teki muutaman paljastuksen.

Sergio Ramos, Iago Aspas ja Kepa Arrizabalaga ovat mukana alustavassa joukkueessa. Ramos ei ole pelannut yli puoleentoista vuoteen maajoukkueessa. Aspas on nähty viimeksi maajoukkueessa syksyllä 2019 ja Kepan edellisestä maajoukkuekutsusta on kulunut kaksi vuotta. David De Gea ei ole alustavalla listalla.

Lehden mukaan on kuitenkin hyvin todennäköistä, ettei Ramos, Aspas ja Kepa ole mukana 11. marraskuuta julkaistavassa 26 pelaajan MM-kisajoukkueessa.

Gironan Arnau Martínez ja Rodrigo Riquelme ovat mukana alustavalla listalla, vaikkei kumpikaan ole vielä debytoinut A-maajoukkueessa. Atléticosta lainalla Gironassa pelaava Riquelme on pelannut loistavan syyskauden.

Alustavalla listalla on mukana kaksi Real Madridin pelaajaa. Marco Asensio ja Dani Carvajal mahtuivat mukaan. Barcelonasta on sen sijaan kahdeksan pelaajaa.