Atlético hylkäsi kesällä Bayern Münchenin sadan miljoonan euron tarjouksen João Félixistä, kertoo Marca.

Lehden mukaan Atléticon seurajohto luotti kesällä Félixiin ja uskoi hänen pelaavan loistavan kauden, sekä nousevan viimein odotetulle tasolle. Sen vuoksi Bayernin sadan miljoonan euron tarjous ei miellyttänyt. Bayern halusi Félixin vahvistamaan hyökkäystään, sillä seura myi Robert Lewandowskin Barcelonaan.

Félixin agentti Jorge Mendes halusi Atléticon seurajohdon hyväksyvän Bayernin tarjouksen, mutta Atlético piti 126 miljoonaa euroa maksanutta hyökkääjää koskemattomana.

Marcan saamien tietojen mukaan Atléticon seurajohdon mielipide Félixistä on muuttunut tämän syyskauden aikana. Félix on vaeltanut pitkään varjojen mailla ja menetti syyskuun lopussa avauskokoonpanon paikkansa Atléticossa.

Félix on pelannut viimeisessä kahdeksassa ottelussa yhteensä reilut 50 minuuttia, ja hänet nähtiin juhlimassa Madridin yössä keskiviikkona muutama tunti sen jälkeen, kun Atléticon putoaminen Mestarien liigasta varmistui.