Barcelona ja Valencia iskevät lauantaina yhteen La Ligassa.

Barcelonan päävalmentaja Xavi käväisi lehdistötilaisuudessa perjantaina. Barcelona koki tällä viikolla suuren pettymyksen jäätyään ulos Mestarien liigan pudotuspeleistä. Edessä on paluu Eurooppa-liigaan.

– Olen puhunut joukkueelle mielentilan muuttamisesta. La Ligassa olemme hyvässä iskussa. Olemme olleet kriittisiä sen suhteen, mitä meille tapahtuu suurissa otteluissa.

Xavilta tiedusteltiin, miten usein hän keskustelee puheenjohtaja Joan Laportan kanssa.

– Puhumme jatkuvasti. Käytännössä matkustamme aina yhdessä kaikkiin otteluihin. Seuran sisällä syyt ovat selvät. On asioita, jotka eivät ole riippuneet meistä. Ja myös sellaisia asioita, jotka riippuivat meistä. Jatkopaikka karkasi käsistämme, Xavi totesi viitaten kenties tuomaritoimintaan.

Nico González siirtyi kesällä Barcelonasta lainalle Valenciaan.

– Seuraamme hänen tekemisiään. Mielestäni hän on kehittynyt paljon, ja hän on hyvässä iskussa. Nico saa peliaikaa. Hän pelaa Valenciassa ja siellä pelipaikoista on kilpailua. Tilanne on hänen kannaltaan hyvin positiivinen. Nico päätti lähteä saadakseen peliaikaa ja hän saa sitä.