Barcelona sai saavillisen jääkylmää vettä niskaansa keskiviikkoiltana Camp Noulla hävittyään Bayern Münchenille tylysti 0-3.

Barcelona oli menettänyt hetkeä aiemmin mahdollisuutensa Mestarien liigan pudotuspeleihin, kun Internazionale voitti oman ottelunsa ja nappasi samalla lohkon kakkossijan. Bayern voitti lohkon.

Barcelonan päävalmentaja Xavi tiedostaa, ettei joukkueella ollut mitään tehtävissä Bayern-ottelussa. Vastustaja oli selvästi parempi.

– Münchenissä olimme Bayernia parempia, mutta nyt emme olleet. Emme kyenneet kilpailemaan. Jo ennen ottelua varmistunut putoaminen vaikutti meihin. Tämä on sääli. Lohko oli vaikea ja meille on tapahtunut vaikka ja mitä. Bayern oli intensiivisempi ja parempi. Emme kilpailleet ja tämä on ensimmäinen kerta, kun tunnen näin.

Xavin mielestä Interin jatkopaikka johtuu Barcelonan virheistä, eikä Interin hyvyydestä.

– Emme pelanneet hyvin ja se on vaikuttanut meihin henkisesti. Ottelua edeltäneessä puheessa yritimme kertoa pelaajille, että kyse on kunniasta, mutta emme onnistuneet. Viime vuonna emme olleet jalkapalloilullisesti riittävän hyviä. Tänä vuonna olimme, mutta kaaduimme omiin virheisiimme. Interin jatkopaikka johtuu enemmän meidän virheistä kuin heidän onnistumisistaan. Kaikki oli omissa käsissämme, Xavi viittasi jatkopaikkaan.