Barcelona on käytännössä ulkona Mestarien liigan pudotuspeleistä.

Se on lohkossaan kolmantena kolme pistettä perässä toisena olevaa Internazionalea.

Inter on tasapisteissä Barcelonan edellä, joten Inter varmistaa jatkopaikkansa voittamalla keskiviikkona Milanossa Viktoria Plzeňin. Ottelu pelataan ennen keskiviikkoillan Barcelona-Bayern Müncheniä, joten kyseisessä huippuottelussa ei ole välttämättä sen suurempaa panosta.

Barcelonan ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva Pedri tiedostaa, miten haastava tilanne joukkueella on Mestarien liigassa.

– Emme odottaneet joutuvamme tällaiseen tilanteeseen Mestarien liigassa. Mutta niin tapahtui ja se on sääli. Emme voi enää tehdä juuri mitään, vaikka vielä on jäljellä se pieni mahdollisuus Viktoria Plzeňin ja Internazionalen välisessä ottelussa. Meidän on odotettava ja katsottava, mitä tapahtuu, mutta olemme tietoisia siitä, että tilanne on todella vaikea. Niin pitkään kuin se on mahdollista, on siihen uskottava, Pedri vakuutti Marcalle.

– Tiedämme, että jatkoon eteneminen on todella vaikeaa ja tarvitsemme paljon onnea, mutta meidän on oltava valmiita. Bayern-ottelussa tuloksesta huolimatta pelasimme hyvin, mutta emme saaneet palloa maaliin. Muissa otteluissa emme ole dominoineet peliä niin kuin haluamme. Olimme huonossa iskussa ja meidän on parannettava, jotta olemme parempia seuraavissa suurissa otteluissa.