Barcelonan entinen päävalmentaja Ernesto Valverde sanoo, että Blaugranalla on hyvä kausi meneillään, vaikka joukkue onkin kokenut viime aikoina pari isoa pettymystä.

Europeleissä Barcelona on tippumassa Mestarien liigasta todennäköisesti jo lohkovaiheessa, ja La Ligassa katalonialaiset kärsivät hiljattain 1-3-tappion pahimmalle viholliselleen Real Madridille.

Barcelonaa vuosina 2017-2020 valmentanut Valverde uskoo, että puheet Blaugranan ongelmista ovat liioiteltuja.

Valverde palaa tänään, sunnuntaina, ensimmäistä kertaa potkujensa jälkeen Camp Noulle, kun hän johdattaa luotsaamansa Athletic Bilbaon vierasotteluun entistä seuraansa vastaan. Valverde oli ilman seuraa kaksi ja puoli vuotta, kunnes hän palasi viime kesänä Athleticiin, jota hän valmentaa nyt jo kolmatta kertaa urallaan.

– Eivät he ole vielä pudonneet Mestarien liigasta. Vielä on pari peliä jäljellä, ja he pelaavat todella korkealla tasolla La Ligassa, kommentoi Valverde Goalin mukaan.

– He hävisivät hiljattain (Real Madridille), mutta me tiedämme jo, että heidän tappionsa vaikuttavat suuremmilta kuin ne ovat. Uskon, että he voivat mennä pitkälle.

– Mielestäni Barcelonalla menee hyvin, sillä kun näyttää siltä, että he pelaavat hieman huonommin, he luovat kahdeksan selvää mahdollisuutta ja kun he pelaavat hyvin, he luovat niitä 20.