Barcelonan tie Mestarien liigassa päättynee lohkovaiheeseen.

Lohkokakkonen Internazionale on karannut kolmen pisteen päähän ja varmistaa jatkopaikkansa voittamalla kotikentällään Viktoria Plzeňin.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta keskittyy mielummin jo La Ligaan.

– Inter-ottelua ajatellessani haluan vain kiittää kannattajia. Olen pettynyt siitä, ettemme voittaneet ja kuten Xavi sanoi, on meidän jo vaihdettava jo ajatuksemme kohti La Ligaa ja taistella siellä mestaruudesta, koska meillä on loistava joukkue kasassa.

Laporta ei odottanut Barcelonan olevan tilanteessa, jossa Mestarien liigan pudotuspelipaikka näyttää näin epätodennäköiseltä.

– En odottanut olevamme tässä tilanteessa tässä vaiheessa kautta. Olemme tehneet kaiken mahdollisen saadaksemme hyvän joukkueen kasaan. Olisimme voineet voittaa Bayern Münchenin, eikä tuomari viheltänyt meille siellä pilkkua. Inter-ottelun tuomarityöskentely oli skandaalimaista. Meidän on voitettava molemmat jäljellä olevat lohko-ottelut. Inter ja Viktoria Plzeň pelaavat meitä ennen, joten tiedämme tuloksen ennen kuin Bayern-ottelumme alkaa. Nyt sivuuttaisin Mestarien liigan ja keskittyisin La Ligaan.

– Mestarien liigan pudotuspeleihin pääsy on todella vaikeaa, mutta haluan puhua vasta sitten, kun joku on varmaa. Kiitän kannattajia tuesta. He osoittavat olevansa innoissaan tästä Barcelonasta.