Barcelona koki keskiviikkona suuren pettymyksen jäätyään Mestarien liigassa 3-3 -tasapeliin Internazionalen kanssa.

Se tiesi käytännössä sitä, ettei Barcelona pääse mukaan Mestarien liigan pudotuspeleihin, vaan luvassa on paluu Eurooppa-liigaan.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta luottaa edelleen Xaviin kuin vuoreen. Surkeat tulokset Mestarien liigassa eivät ole vaikuttaneet luottamukseen.

– Luottamus Xaviin on edelleen koskematon. Hän tuntee täydellisesti seuran ja filosofian. Xavi on loistava persoona ja valmentaja, joka varmasti tuo meille lisää menestystä. Hän oli surullinen ja pettynyt Inter-ottelun jälkeen. Myös me muut olimme pettyneitä. Xavilla on sellainen ominaisuus, jota en ole huomannut kenelläkään tuntemallani ihmisellä. Vaikeassa tilanteessa hän näkee välittömästi positiiviset puolet.

– Olimme kaikki hyvin innoissamme jatkopaikan suhteen Mestarien liigassa, mutta näiden vaikeuksien jälkeen olen jo nähnyt Xavin voimissaan. Näen hänet lauantaina ja matkustamme yhdessä Madridiin. Luvassa on tärkeä ottelu Bernabéulla. Pidämme tällaisista otteluista.