Barcelona isännöi Mestarien liigan alkulohkovaiheen neljännen kierroksen ottelussa keskiviikkona Internazionalea. Viikko sitten joukkueet kohtasivat Milanossa ja tuolloin italialaisjoukkue oli parempi lukemin 1-0.

Bayern München johtaa lohkoa kolmen pelatun kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. Interillä on kasassa kuusi pistettä ja Barcalla vastaavasti kolme pistettä. Näin ollen katalonialaisilla ei ole keskiviikkona varaa tappioon kotikentällään. Hankalan tilanteen myöntää myös joukkueen päävalmentaja Xavi.

– Uskomme, että Inter tulee pelaamaan hyvin samalla tavalla kuin Milanossa. He pelaavat matalassa blokissa, mutta meillä on siihen eri vaihtoehtoja. Olemme valmiita. Se on meille kuin finaali. Tilanne ei ole meille suotuisa, mutta tulemme antamaan kaikkemme, Xavi totesi ottelun alla lehdistötilaisuudessa.