Real Madrid on tekemässä jatkosopimuksen ykköshyökkääjänsä Karim Benzeman kanssa.

Siirtomarkkinoihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano tietää kertoa, että Real Madrid ja Benzema ovat käytännössä jo sopineet jatkosopimuksesta ja uusi sopimus julkaistaan pian. Benzeman uusi sopimus on voimassa aina kesään 2024 saakka.

Sopimus on syntynyt yhteisymmärryksessä ja molemmilla ospuolilla on ollut selkeä halu jatkaa yhdessä. Benzema pelasi upean viime kauden ja on vahvoilla voittamaan Ballon d’Or -palkinnon tänä vuonna. Sopimus on osittain myös kunnianosoitus Real Madridilta nykyistä kapteeniaan kohtaan.

Benzema on tällä hetkellä 34-vuotias ja täyttää joulukuussa jo 35 vuotta. Ikä ei ole painanut otteissa, mutta selvää on, että Real Madridin täytyy miettiä myös tulevaa. Benzema on uuden jatkosopimuksensa päättyessä 36-vuotias.

Mielenkiinto kohdistuu jo aikaan jälkeen Benzeman. Viimeaikaisten huhujen mukaan Real Madrid olisi tosissaan kiinnostunut Manchester Cityyn kesällä siirtyneet Erling Haalandista. Tiistaina El Chiringuito -ohjelma uutisoi, että Haalandin sopimuksessa olisi pykälä, joka mahdollistaisi siirron Real Madridiin kesällä 2024.

Pykälän mukaan hintalappu olisi Real Madridille kohtuullinen ottaen huomioon sen, että tiettävästi Haalandin sopimuksen ulosostopykälä on tällä hetkellä 200 miljoonaa euroa. Tiettävästi ulosostopykälän hinta laskee 175 miljoonaan euroon vuoden 2025 jälkeen.

LUE MYÖS!