Barcelonan pelin puhutuin tilanne oli lisäajalla nähty Internazionalen pelaajan Denzel Dumfriesin mahdollinen käsivirhe, joka jäi lopulta viheltämättä. Interin päävalmentaja Simone Inzaghin ilme ei hirveästi jättänyt arvailujen varaan.

Sergi Roberto nosti oikealta puolelta pallon boksiin. Ansu Fati oli pääsemässä puskemaan, mutta Dumfries ehti ensin pallolle, mutta pallo näytti osuvan Dumfriesin käteen.

Erotuomari Slavko Vincic ei käynyt henkilökohtaisesti tarkastamassa tilannetta enää videolta, vaan luotti ilmeisesti VAR-huoneen mielipiteeseen, eikä palloa viety pilkulle. Inter voitti ottelun maalein 1-0.

Heti Dumfriesin purun jälkeen tv-kamera löysi kuviinsa Interin päävalmentaja Inzaghin, jonka ilme oli paljonpuhuva. Samaan aikaan Barça-käskijä Xavi riehui teknisellä alueella neljännen erotuomarin suuntaan osoittaen käsivirhettä.

Inzaghi sen sijaan näytti siltä, että hän olisi nähnyt samaisen käsivirheen, mutta yritti pysyä tyynenä. Siinä onnistumatta. Jos ei muuta, niin ainakin Inzaghin kuvassa on vahvaa meemiainesta.

C Moren asiantuntija Antti Niemi oli sitä mieltä, että tuomio meni oikein. Hänen mukaansa käsivirheestä ei eri kuvakulmia tutkimalla löytynyt sataprosenttista varmuutta.

– En ole ihan varma (osuiko se käteen). Yritän tätä joka kulmasta kelata ja en edelleenkään pysty sataprosenttisesti sanomaan, että pallo osuisi käteen sen verran, että pallo muuttaisi mitenkään merkittävästi suuntaa. Äkkiseltään joo (käsivirhe), mutta haluaisin toivoa, että tuolla on tekniikka kunnossa ja tuomarit pääsevät tilannetta kelailemaan ja päätös olisi oikea, Niemi sanoi ottelun jälkeen.

Barcelonan päävalmentaja Xavi ei voinut ymmärtää ratkaisuja (lue lisää). Ennen kaikkea häntä hiersi se, että Barcelonalta hylättiin maali 67. minuutilla samankaltaisessa tilanteessa, jossa pallon katsottiin osuneen Fatin käteen.

#JoukkueOVTHMP
1Bayern München BM660018-218
2Inter Milano INT631210-710
3Barcelona BAR621312-127
4Viktoria Plzen VPL60065-240

LUE MYÖS