Mikel Oyarzabal loukkasi vakavasti polveaan maaliskuun puolivälissä.

Real Sociedadin ehdoton avainpelaaja on ollut sittemmin yli puoli vuotta sivussa pelikentiltä. Tiistai oli Oyarzabalille todellinen ilon päivä, sillä hän palasi Real Sociedadin joukkueharjoituksiin ensimmäistä kertaa polvivammansa jälkeen. Oyarzabal ehti olla yli 200 päivän ajan sivussa joukkueharjoituksista.

25-vuotiaan vasemman laitahyökkääjän on määrä palata pelikentille marraskuun alkuun mennessä.

Vielä ei ole tiedossa, ottaako Luis Enrique Oyarzabalia mukaan MM-kisajoukkueeseensa. Täydessä kunnossa ollessaan Oyarzabal kuuluu Enriquen luottopelaajiin Espanjan A-maajoukkueessa. Oyarzabal on pelannut 21 A-maaottelua.

Real Sociedad Fútbol

@RealSociedad
🥰 El vídeo que todos queríamos ver.

@Mikel10oyar, paso a paso.

#AurreraReala