Real Madrid voitti toukokuussa Mestarien liigan. Kyseessä oli Real Madridille viides Mestarien liigan voitto kahdeksaan vuoteen.

Real Madrid on edelleen Barcelonan ja Juventuksen kanssa mukana Superliiga-projektissa. Muut kahdeksan seuraa jättivät projektin muutama päivä sen julkaisun jälkeen, kun kannattajat olivat jyrkästi sitä vastaan. Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on yksi Superliigan perustajista.

PSG:n puheenjohtajana tunnettu Nasser Al-Khelaïfi työskentelee myös eurooppalaisten jalkapalloseurojen yhteistyöjärjestö ECA:n pomona.

Al-Khelaïfi ei ymmärrä, miksi Real Madrid juhlii Mestarien liigan voittoa, vaikka seura haluaa päästä eroon koko kilpailusta Superliiga-suunnitelmien vuoksi.

– On outoa, että he juhlivat UEFA:n seurajoukkuekilpailun voittoa. Mestarien liiga on maailman paras seurajoukkuekilpailu. On todella outoa, että olet sitä vastaan, mutta silti osallistut siihen ja juhlit ja nautit sen voittamista. Se on totta puhuen todella outoa, Al-Khelaïfi totesi.