Leo Messin sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Sopimuksessa on mukana optio ensi kaudesta, mutta vielä ei ole tiedossa, käytetäänkö sitä.

35-vuotias Messi on aloittanut kauden hienosti ja viime kauden sopeutumisongelmat näyttävät olevan taakse jäänyttä elämää. 11 ottelussa on syntynyt yhteensä kuusi maalia ja kahdeksan maalisyöttöä.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Barcelona miettii parhaillaan, miten seura saisi Messin takaisin ensi kaudeksi. Jotta Messi voisi palata Barcelonaan, olisi hänen suostuttava suorastaan valtavasti pienempään palkkaan ja myös pienempään pelilliseen rooliin.

Barcelona yrittää joka tapauksessa järjestää Messille kunnianosoituksen Camp Noulla, jolloin kannattajat pääsisivät kiittämään häntä menneistä vuosista. Lisäksi Barcelona haluaisi tarjota Messille kansainvälisen lähettilään työtehtävää, eli Messi toimisi käytännössä Barcelonan mainoskasvona erilaisissa tilaisuuksissa ympäri maailmaa.

Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaisi Messin takaisin joukkueeseen.