Barcelonan puolustaja Ronald Araújo loukkasi lähentäjälihaksensa maajoukkuetauolla. Seura vahvisti asian lauantaina. Samalla se vahvisti myös Jules Koundén reisivaivan.

Araújo otettiin pois kentältä jo ensimmäisellä minuutilla Uruguayn 0–1-tappiossa Iranille. Ystävyysottelu pelattiin perjantaina. Koundé taas kesti ainoastaan 23 minuuttia, kun Ranska kukisti Itävallan Kansojen liigassa torstaina.

Sekä Araújolta että Koundélta jää todennäköisesti väliin Barcelonan ensimmäiset ottelut maajoukkuetauon päättymisen jälkeen. El Clásico häämöttää lokakuun puolessavälissä. On hyvin mahdollista, että Barcelonan päävalmentaja Xavi joutuu etsimään puolustukseensa uusia ratkaisuja, sillä Araújon ja Koundén pelaaminen silloin on epävarmaa.

Espanjalaisen lehdistön mukaan Koundé tarvinnee kolme viikkoa lepoa parantuakseen terveysongelmistaan.

Seurajoukkueiden kannattajien keskuudessa ei katsota hyvällä maajoukkuekomennuksien aikana ilmeneviä loukkaantumisia. ”FIFA-virus” on puraissut Barcelonaa pahemman kerran tällä viikolla. Memphis Depay kärsi vamman hamstring-lihasryhmäänsä torstaina. Sen lisäksi Frenkie de Jong vaihdettiin ulos varotoimenpiteenä, koska kipu esti häntä pelaamasta kunnolla.