Antoine Griezmannin lainasopimus Atléticon kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Kaksivuotisessa lainassa on mukana 40 miljoonan euron osto-optio, joka muuttuu pakolliseksi, jos hän pelaa tietyn prosenttimäärän kaikista mahdollisista peliminuuteista ollessaan käytettävissä.

Madridilaismedian mukaan osto-optio muuttuu velvoitteeksi, jos Griezmann pelaa kahden vuoden aikana yli 45 minuuttia 50 prosentissa otteluista, kun hän on pelikunnossa. Viime kaudella Griezmann pelasi noin 82 prosenttia kaikista mahdollisista minuuteista, joten tällä kaudella hän voi pelata vain noin 30 minuuttia ottelua kohden, jotta optio ei muutu pakolliseksi.

Atléticon seurajohto on kieltänyt Diego Simeonea peluuttamasta Griezmannia avauskokoonpanossa, sillä seura ei aio maksaa hänestä 40 miljoonaa euroa Barcelonalle. Griezmann on aloittanut yhtä lukuun ottamatta kaikki ottelut penkiltä ja tullut kentälle tunnin pelin jälkeen.

Katalonialaislehti Mundo Deportivon mukaan myös Barcelona tiedostaa, ettei Atlético maksa Griezmannista 40 miljoonaa euroa. Griezmann ei kuulu Barcelonan suunnitelmiin, eikä seura siten halua suinkaan pelaajaa takaisin ensi kesänä, joten Barcelonan on tultava vaatimuksissaan vastaan.

Lehden mukaan Barcelona on valmis neuvottelemaan Atléticon kanssa Griezmannin osto-option pienentämisestä 25 miljoonaan euroon. Lisäksi Barcelona haluaa päästä neuvotteluissa maaliin ennen tammikuun alkua, jolloin seurat iskevät yhteen La Ligassa.