Marco Asension sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Madridilaismedian mukaan Real Madrid ei aio tarjota Asensiolle uutta jatkosopimusta.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Barcelona on kiinnostunut Asensiosta ja suunnittelee tarjoavansa hänelle sopimusta keväällä, jos hän ei siirry Real Madridista muihin maisemiin tammikuun siirtoikkunassa. Lue lisää täältä.

Asensio on jäänyt alkukaudella käytännössä olemattomalle vastuulle Real Madridissa. Asensio on silti parhaillaan mukana Espanjan A-maajoukkueessa.

Cope haastatteli Asensiosta ja kysyi pelaajalta Barcelona-huhuista.

– Totta puhuen en tiedä, haluaako Barcelona minut. Barcelonan lisäksi mediassa on mainittu useita muitakin seuroja. En ole ajatellut tai harkinnut sitä. On normaalia, että mediassa on huhuja ja spekulaatiota.

– Voin pian tehdä sopimuksen minkä tahansa seuran kanssa, ja siten on normaalia, että seuroja mainitaan mediassa. Ja niitä mainitaan varmasti lisää tulevaisuudessa. Tällä hetkellä en voi antaa vastausta, koska en tiedä siitä, Asensio totesi viitaten Barcelona-huhuihin.