Barcelonan uruguaylaistoppari Ronald Araújo joutui keväällä tekemään ison päätöksen. Pöydällä oli rahakkaita sopimustarjouksia Valioliigasta sekä Barcelonan tarjoama jatkosopimuspaperi.

Moni olisi juossut rahan perässä, Araújo ei niin kuitenkaan tehnyt. Hän laittoi nimensä Barcelonan tarjoamaan jatkosopimuspaperiin, vaikka rahallisesti se ei ollut kannattavaa.

Ei siinä, etteikö Araújo tienaisi hulppeita summia myös Barcelonassa, mutta valioliigaseurojen tarjoukset olisivat lihottaneet lompakkoa jopa puolet enemmän.

Sportin mukaan Araújo ei missään vaiheessa edes harkinnut valioliigaseurojen tekemien tarjouksien hyväksymistä. Hänellä oli palava halu jatkaa Barcelonassa, jos vain seura tekisi hänelle jatkosopimustarjouksen.

Sen hän myös lopulta sai. Nyt hän jatkaa Barcelonassa ainakin neljän vuoden ajan. Araújo on jopa väläyttänyt, että olisi kiinnostunut pelaamaan Kataloniassa uransa loppuun saakka. Hänen päätavoitteensa on kuitenkin niittää menestystä Barcelonassa. Sitä lienee luvassa lähitulevaisuudessa, kenties jo tällä kaudella.