Antoine Griezmann pelasi tiistai-iltana uransa 300:n ottelunsa Atlético Madridin riveissä. Sama kaava toistui taas, kun ranskalaishyökkääjä tuli kentälle reilun tunnin kohdalla.

Griezmann pelaa Atléticossa lainalla Barcelonasta. Alkukauden ajan Griezmann on tullut jokaisessa pelissä kentälle vasta tunnin kohdalla. Syy löytyy lainasopimukseen kirjatusta 40 miljoonan euron osto-optiosta, joka täyttyy jos Griezmann pelaa yli 45 minuuttia 50 prosentissa otteluistaan. Eikä Atlético ole halukas maksamaan täyttä 40 miljoonan euron siirtosummaa.

Näin ollen Atletin päävalmentaja Diego Simeone on joutunut käyttämään Griezmannia säästeliäästi. Bayer Leverkusenia vastaan Girezmann tuli jälleen tunnin jälkeen kentälle, mutta ei pystynyt auttamaan joukkuettaan. Leverkusen takoi kaksi maalia viimeisen kympin aikana ja voitti kotonaan maalein 2-0. Leverkusenin suomalaisvahti Lukas Hradecky nollasi Atléticon hyökkääjätähdet.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Atlético de Madrid

@atletienglish
Antoine Griezmann. 300 matches. Atlético de Madrid legend.

Uutisoimme tiistaina L’Équipen toimittaja Loïc Tanzin tietojen pohjalta, että Barcelona ja Atlético olisivat käyneet keskusteluja osto-option laskemisesta 25 miljoonaan euroon. Huhujen mukaan seurat olisivat lähellä yhteisymmärrystä, mutta Atléticon toimitusjohtaja Enrique Cerezo kertoi jotain aivan muuta.

– Emme ole tavanneet Barcelonan kanssa, eikä meillä ole mitään uutisia siitä, että tapaisimme. Griezmannin tapaus on hyvin selkeä, te tiedätte sen tai voitte ainakin kuvitella, miten se on, Cerezo totesi.

Griezmannin lainasopimus päättyy ensi kesänä, ja sopimus Barcelonan kanssa ulottuu aina kesään 2024 saakka. Barcelona haluaisi tiettävästi päästä pelaajasta eroon ensi kesänä ja saada hyökkääjästään siirtokorvaus. Atlético ei taas ole halukas maksamaan ylihintaa ranskalaistähdestä, joka siirtyi Barcelonaan Atléticosta 120 miljoonalla eurolla kesällä 2019. Atlético maksaa Griezmannin lainasta kymmenen miljoonaa euroa.

Mestarien liigan B-lohko
#JoukkueOVTHMP
1FC Porto POR640212-712
2Club Brugge BRU63217-411
3Leverkusen LEV61234-85
4Atlético Madrid ATM61235-95

LUE MYÖS